Bagaimana Anda Boleh Memberikan

'Wang Kasih Sayang SEGERA'

Bernilai Sehingga RM1 juta

Kepada Anak & Isteri Secara Tunai

Selepas Anda Tiada Lagi di Dunia Ini?

(Percayalah, mereka amat memerlukan kebergantungan kewangan untuk meneruskan hidup.)

Dengan hanya simpanan serendah RM93 sahaja setiap bulan, anda boleh meringankan beban kewangan yang ditanggung isteri setelah ketiadaan anda…

tanpa perlu tunggu bertahun duit faraid berkunjung tiba!

Sekiranya anda seorang suami dan ketua keluarga yang sayangkan isteri dan anak-anak, ini adalah website yang paling penting untuk anda baca hari ini.

Ini sebabnya:

Kami nak dedahkan satu-satunya cara untuk anda menyediakan wang untuk kegunaan keluarga anda…

Ianya bukan wang yang anda simpan di dalam bank…
Bukan juga duit keuntungan dari pelaburan saham…
Bukan juga duit yang diberikan oleh majikan (kalau ada lah)
Dan bukan duit derma orang ramai…

Apa yang kami nak share di sini adalah satu kaedah yang anda boleh mulakan hari ini supaya wang tersebut boleh sampai kepada waris anda.

Dan wang tersebut boleh bernilai sehingga RM1 juta!

Tak Percaya?

Tengok screenshot Ini.

placeholder
Macam mana caranya? (Kami akan share sebentar lagi, so sila baca sehingga tamat)

Kenapa Kami Share Benda Ni?

Pernahkah anda terfikir… apa akan berlaku kepada isteri anda sekiranya anda tiada lagi di dunia ini?

Macam mana diorang nak bayar semua benda kalau tiba-tiba takde duit?

Macam mana nak bayar rumah, kereta, bil-bil, belajar anak-anak, semua tu jadi akan BEBAN BESAR KEPADA ISTERI ANDA.

placeholder

Ada suami yang memang dah ada plan dah asalnya untuk adakan ‘fund’ khas bila dia meninggal…

Tapi sebab duit gaji cukup-cukup makan je, mulalah rasa stres dengan hidup, muka berkerut, last last tak sempat pun nak setup backup plan..

Mungkin anda pernah rasa macam tu juga. Kita dah usaha sehabis baik tapi soal duit tetap tak selesai.

Serius, ini bukan salah anda kalau terperangkap dalam masalah duit.

Sebabnya? Tiada siapa yang ajar cara yang betul. Banyak benda yang tak membantu dan kita percaya benda yang salah terutamanya pasal duit kerana apabila kita tiada di dunia… 

 

Wang Simpanan dan Harta Pusaka Tidak Dapat Menyelamatkan Isteri dan Anak-Anak Anda

Mungkin anda terfikir hanya bergantung kepada simpanan bank biasa, pelaburan seperti ASB, dan simpanan sendiri akan mencukupi untuk keperluan kewangan keluarga pada masa genting.

Tetapi sebenarnya apabila perkara yang tidak dijangka berlaku seperti kematian, mereka baru sedar akaun bank simpanan tidak dapat diakses.

SEMUANYA AKAN DIBEKU KAN!

placeholder

Bila berlaku kematian, harta serta akaun yang dimiliki oleh suami termasuk simpanan bank, pelaburan, ASB, dan EPF akan dibekukan melalui proses wasiat atau faraid.

Proses ini bukan hanya melibatkan jumlah wang yang besar untuk buka kes di amanah raya, malah memakan masa yang panjang, mungkin bertahun-tahun.

Macam mana keluarga anda dapat ‘survive’ sebelum proses ini selesai?

Sekiranya isteri tidak bekerja, macam mana dia dapat menyara anak-anak yang masih hidup?

 

Jadi, Macam Mana Nak Kumpul “Survival Fund” Tanpa Perlu Ada Wang Simpanan Bank dan Pemberian Ihsan Orang Lain?

Memang kelaziman suami atau ketua keluarga perlu ada wang simpanan untuk memastikan kestabilan kewangan keluarga…

Itulah sebabnya apa yang kami nak dedahkan ini adalah cara unik… tanpa perlu bergantung kepada wang simpanan dan bantuan orang lain.

Konsepnya adalah hibah takaful: