Video Training Untuk Marketer Di Bawah Bodyworks

AMARAN : Dilarang bagi & sebarkan info dan ilmu dalam ni kepada orang lain. Ini kerana ada beberapa tips & panduan hasil experiment bertahun2 dan puluhan ribu duit untuk testing dan sebagainya

Sila hormat rules ini. Guna ilmu dan tips ini untuk kegunaan pengiklanan untuk Bodyworks Sahaja ( nusa gold & minyak boya )

TOPIK 1 : PERSEDIAAN ACCOUNT FB & BACKUP ACCOUNT

TOPIK 2 : STEP BY STEP BELA ACC FB FAKE & RUN ADS LIKE MARKETING UNTUK MATANGKAN AKAUN

PERSEDIAAN BILA DAPAT ACCOUNT FAKE

1) buka folder khas untuk fb tersebut

2) login fb tersebut dalam folder “google chrome portable” ( selepas ini akan ditulis GCP )

3) biasanya acc fake yang saya supply dah matang, 1-2 tahun ,friends dah ramai

4) buat aktiviti fb mcm orang normal, like2,komen2 kat page,click link website

5) MAKE SURE BROWSER TU – korang active jugak.sebab fb akan rekod orang ni betul ke fake. so
dekat browser tu buat2 je bukak website lazada ke,shopee ke,berita harian ke

6) click n respond je kat iklan ke,post group ke,post page

7) buat2 mesej je nak beli barang,kalau ada iklan lalu. sekadar nak tnjuk fb fake kite tu betol2 ada kegunaan

8) buat hari2 activity ni, selang seli + random ,selama 3 hari.

9) hari ke 4 – create PAGE DULU

10 ) hari yang sama,CREATE ADS MANAGER PERSONAL . JANGAN CREATE BUSINESS MANAGER LAGI

11) pada hari yang sama juga , boleh create iklan LIKE MARKETING RM5 sehari untuk matangkan ADS MANAGER

12) RUN SELAMA 3 HARI

13) HARI KE-4 dah boleh run CONVERSION ADS

14) ANDA BOLEH LALUKAN STEP 1-13 INI SERENTAK DENGAN ACC2 FAKE YANG LAIN. TAPI JANGAN OPEN BROWSER GCP TU
SEKALIGUS. BUAT 1-1

contoh

30 minit pertama ACC FAKE 1
30 minit seterusnya ACC FAKE 1